Vi är ett HR-företag dedikerat till att stödja företag att etablera sig i nya länder och hjälpa dem att blomstra.

Med fokus på både internationell expertis och lokal insikt vänder vi oss till kunder som vill utöka sitt globala fotavtryck.

Factory in Skelleftea - Local Staffing Relocate - Minnovation International

Vår vision

Rätt kompetens på rätt plats.

Minnovation säkerställer kompetensförsörjning utan att negativt påverka samhällsviktiga funktioner genom att tillsätta rätt kompetens på rätt plats vid rätt tidpunkt för våra kunder inom industri, installation och sjukvård.

Vår historia

Rekrytering och bemanning i Skandinavien.

Genom erfarenheten hos våra medarbetare på Minnovation som ledare inom stora internationella bolag och som HR-ansvariga på nordiska bolag såg vi tidigt vad som saknades inom rekrytering och bemanning i Skandinavien. Vår vision och hållbara lösningar har skapat en långsiktighet inom kompetensförsörjning för våra kunder.

Minnovation Historia Etablering Foretag Sverige Asien Rekrytering Bemanning Minnovation International 1
HR services Europe Minnovation International Map 2024 web

Minnovation International

Ett av de snabbast växande HR-företagen i Europa.

Vi fortsätter att expandera och våra rekryterings- och bemanningstjänster finns tillgängliga i majoriteten av de europeiska länderna. Med kontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland och Nederländerna är vi bland de snabbast växande HR-företagen i Europa. Vår kundbas omfattar 31 olika branscher.

Tvåfaldigt Gasellföretag

Erkänt två gånger som ett gasellföretag, vi stoltserar med betydande tillväxt och har ISO-certifieringar för kvalitet och miljö.

Dagens Industri Di Gasell 2022 Minnovation web
Dagens Industri Di Gasell 2023 Minnovation web